vineri, 2 august 2013

Eleganta nemuritoare a rochiei de mireasa din dantela

Ziua nuntii este speciala, nu poate nimeni sa nege acest lucru, este un eveniment si o senzatie pe care o traiesti o data in viata, trebuie deci sa profiti la maxim de ea.

Rochia de mireasa se spune ca este cel mai greu de ales lucru, dar de ce? Fiecare mireasa are un stil de care trebuie sa tine cont, nu te poti schimba pentru o zi. Hai sa vedem cateva idei care te vor ajuta sa o alegi.
Este ceva special cand te gandesti la rochia de mireasa din dantela, este o rochie nemuritoare pe care orice mireasa ar trebui sa o aiba in garderoba. Poti opta pentru o rochie scurta este eleganta si poate fi purtata la petrecerea de logodna sau in seara nuntii ca a doua tinuta.
Rochia scurta din dantela poate fi purtata si in ziua cea mare daca nu vrei sa fii o mireasa clasica, dar trebuie totusi sa o alegi pe cea potrivita care sa te reprezinte.
Colectiile de primavara/vara din acest an au adus o multime de rochite dintre care poti alege, se pare ca designerii au inteles in sfarsit nevoia noastra de a fi diferite in ziua nuntii si s-au adaptat, mai jos gasesti cateva modele din care te poti inspira.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu