joi, 18 octombrie 2012

Rochii de mireasa pentru minione

Rochii de mireasa
Nu toate femeile sunt la fel. Nu toate miresele se incadreaza in tiparele pe care au fost create rochiile expuse in vitrinele magazinelor de specialitate si ale caselor de moda. Exista femei mai slabe si mai plinute, exista femei mai inalte si minione. Trebuie sa existe o rochie de mireasa pentru fiecare femeie, o rochie de mireasa care sa ii puna acesteia in valoare atuurile (pentru ca fiecare femeie este frumoasa) si sa ii mascheze defecte care nu tin deloc de alegerile pe care aceasta le face in viata.

Astazi, vom prezenta cateva rochii de mireasa pentru minione. In primul rand, iti vom spune ca sa NU alegi: corsetele lungi (lungi inseamna care sa acopere soldurile sau vin pana peste fund), pentru ca disproportioneaza si scurteaza picioarele. Din aceeasi categorie fac parte rochiile trei sferturi, rochiile care iti lasa gleznele la vedere si rochiile care au fustele de alta culoare.
Rochii de mireasa minione

Alege rochii care sa iti puna in valoare feminitatea, rochii lungi, rochii de printesa sau rochii sirena, daca silueta iti permite; o alta varianta sunt rochiile lungi si lejere, pe langa corp, sau rochiile cu trena. Iti trebuie o rochie cu linie verticala inalta, poti folosi chiar si un corset, pentru a sublinia talia si pentru a o pune in valoare. Rochia in forma literei A va da senzatia de alungire si te va avantaja. O alta sugestie este rochia stil Empire, care va crea impresia ca talia ta este mai lunga, iar tu, mai inalta. Si bretelele legate pe dupa gat (decolteu halter) creeaza un efect de alungire. In concluzie, ai nevoie de o rochie cu linia taliei mai sus decat talia ta naturala. Un decolteu in V, accesorizat cu colier lung, este un detaliu care iti mai poate alungi tinuta.
pantofi pentru mirese minione
Un alt sfat pe care ti-l putem oferi este acela ca trebuie sa porti tocuri inalte. Tocurile alungesc silueta. Ai grija la silueta, stai dreapta, trage umerii catre spate si tine spatele drept, pentru o tinuta cu un plus de feminitate. Sa ai o petrecere frumoasa, acum ca rochia ta de mireasa iti reflecta personalitatea si iti arata cele mai atragatoare trasaturi.

marți, 9 octombrie 2012

Tipuri de rochii pentru mireasa



Rochia de mireasa de tip A-line,  are fusta asemenea literei A, sus fiind mulata, pe masura ce coboara se amplifica, largindu-se usor incepand cu zona soldurilor. Este rochia perfecta pentru atrage atentia asupra zonei umerilor si bustului. Este rochia ideala pentru o silueta nu tocmai perfecta, se potriveste de minune si persoanelor mignone.  

Rafinament si eleganta, asa s-ar defini  pe scurt acest model de rochie de mireasa.

Rochia de mireasa tip bal, este cel mai cunoscut si mai popular model de rochie, fiind rochia de mireasa traditionala.

Partea de sus a rochiei contine un corset, de obicei purtat foarte strans, fiind de cele mai multe ori brodat sau acoperit cu dantela, fustele sunt foarte largi, cu jupoane si crinolina. Aceasta rochie este de preferat sa fie purtata de fete inalte si cu silueta subtire sau cu solduri late, corsetul ajutand la subtierea taliei, iar fustele a la mascarea soldurilor.

Rochia de mireasa tip sirena este un model de rochie mai special, elegant si foarte modern. Rochia va arata perfect pe o femeie cu forme pline, chiar  daca este mai mica de inaltime, croiala ii va sublinia talia realizand in acelasi timp iluzia de inaltime mai mare, mai ales daca se aleg si pantofi cu tocul inalt.

Rochia de mireasa tip Empire, este un tip de rochie regala, foarte eleganta, are talia ridicata, gen baby doll, imediat sub sani, fusta este fluida si cade drept, lejera. Aceasta rochita este aleasa de femeile in general fara forme voluptoase, nu este recomandata mireselor plinute sau micute de statura. Poate fi purtata cu succes de miresele gravide.

Pentru mai multe modele de rochii pentru mireasa accesati site-ul nostru.