marți, 20 noiembrie 2012

Ce rochii de mireasa prefera barbatii?


Rochie de mireasa Magda

Cand vine vorba de nunti, femeile iau intotdeauna deciziile importante. Nu s-a gandit insa nimeni pana acum sa ceara parerea domnilor privind rochia de mireasa pe care ar prefera sa o poarte viitoarea lor sotie?

Ce rochie de mireasa si-ar dori barbatii sa poarte viitoarea lor sotie daca ar avea puterea de a lua acesta decizie?

Atunci cand femeile intra intr-un magazin cu rochii de mireasa nu cer de obicei parerea viitorilor soti. Cele mai multe dintre noi ar spune ca alegerea rochiei este dreptul nostru si ca barbatii oricum nu au rabdare sa umble cu noi prin magazin.

Intreaba orice femeie, daca si-ar lasa barbatul sa decida ce rochie de mireasa ar trebui ea sa poarte la nunta, ti-ar spune ca  este imposibil ca un barbat sa ia genul acesta de decizii.

Ce spun barbatii!!! Le plac femeile in pantaloni stramti si fuste mini, dar atunci cand vine vorba de viitoarea lor sotie, sunt mai stricti decat sunt calugarii benedictini. Deci, nu e ceva neobisnuit ca barbatii sa prefere rochii de mireasa cu detalii elegante, nu foarte decoltate sau foarte extravagante, iata cateva detalii pe care barbatii vor sa le regaseasca in rochia viitoarei lor partenere:

      - Model sirena, sa puna in evidenta formele, dar sa nu arate foarte multa piele.
      - Decolteuri nu foarte adanci
      - Nu au crapaturi prea mari care ar putea distrage atenția altor bărbați
      - Modele simple fara prea multe detalii.
      - Rochii traditionale in taietura si design

Dar cum nu toti oamenii au aceleasi gusturi si unii barbati au unele idei caudate legate de moda pentru femei  si in special legat de rochiile de mireasa. Acestia vor aprecia rochia de mireasa non-conformista, foarte scurta, cu pene, pietre si alte elemente neobisnuite, precum si rochii preluate din alte culturi.

Cu alte cuvinte, intrebati-va viitorii soti ce rochii de mireasa  si ce lenjerie intima prefera!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu