luni, 10 septembrie 2012

Rochia de mireasa


Casa demoda Ella va supune atentiei modele de rochii de mireasa pe toate gusturile: de la rochia de mireasa cea mai simpla, pana la modelul sirena, de la rochia de mireasa tip printesa, la modelele elegante, vaporoase, elaborate si complexe, in culori diverse, de la alb, la crem, la ivoriu sau la culoarea fildesului. Din punct de vedere al decolteului, acesta poate fi rotund, drept sau adanc, in forma de V. In partea de sus, rochiile din colectia noastra pot fi cu bretele, fara bretele sau cu o singura bretea pe un umar.

Ca si detalii de mentionat, rochiile sunt infrumusetate cu broderii in ton cu modelul: in trend-uri actuale sau vintage. Broderiile se asorteaza si cu modelul de pe voal, avand grija sa nu incarcam foarte tare ansamblul general. Materialele din care realizam rochiile de mireasa sunt satin, voal, tafta si organza, sau combinatii dintre aceste modele.

Intreaga noastra echipa de designeri vestimentari si croitori specialisti, va sta la dispozitie pentru a alege impreuna modelul care sa complimenteze tinuta viitoarei mirese, materialul cel mai potrivit si accesoriile indispensabile, pentru o nunta ca de poveste, de care invitatii sa-si aduca aminte cu placere peste ani si ani. Avem, pentru inspiratie, cataloage cu modele, fotografii ale rochiilor pe care le-am realizat anterior pentru alte mirese pe care le-am facut fericite, sau puteti veni la atelierul nostru de creatie din Centrul vechi (str. Lipscani, strada cu renume pentru tot ceea ce inseamna accesorii si detalii pentru nunti reusite) cu propriile fotografii, cataloage sau modele din care sa ne inspiram. Este foarte important sa stiti ca vom adapta orice model la tinuta voastra, asa incat sa va simtiti extrem de confortabil si relaxata in tinuta aleasa pentru ziua nuntii. Daca va veti simti bine in rochia de mireasa, aceasta se va vedea in comportamentul dumneavoastra din ziua nuntii, in detasarea si relaxarea cu care va veti desfasura in ziua respectiva.

Casa demoda Ella recomanda pentru lenjerie intima femei site-ul ladysboutique.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu